Med EK-Bloggen ønsker den nasjonale interesseorganisasjonen for erfaringskonsulenter, Erfaringssentrum å lage en plattform for debatt, synsing, faglige innspill og personlige historier knyttet til erfaringskompetanse, erfaringskonsulenter og brukermedvirkning på psykisk helse- og rusfeltet. 

Er dette ditt første møte med begrepene erfaringskonsulent, brukermedvirkning og erfaringskompetanse kan du lese mer om dette her

 

Vi ønsker at så mange mennesker som mulig skal få mulighet til å uttrykke seg, fortelle sin historie, komme med innspill og dele av kunnskapen sin. Rundt omkring i landet sitter det mange svært skriveføre folk med masse kunnskap, egenerfaring og fagkompetanse. Vi ønsker å invitere inn alle som har meninger, faglige innspill, som vil synse, skrive kronikker, lage intervjuer og bidra til å bygge opp en kunnskapsbase knyttet til brukermedvirkning og erfaringskompetanse velkommen. 

Organisasjonen vår heter Erfaringssentrum, og vi mener at det og nettopp sette erfaringene i sentrum gjennom denne bloggen kan bidra til mange gode diskusjoner. Du kan lese mer om Erfaringssentrum her.

Retningslinjer

Nettsiden driftes av Erfaringssentrum. Ansvarlige redaktører er Torbjørn Mohn-Haugen og Morten Brodahl. Hatprat, personangrep og usaklige innlegg vil bli slettet. Alle som skriver innlegg eller kommentarer vi mener bryter med disse enkle reglene vil bli blokkert fra å publisere flere innlegg eller kommentarer

 

Vi forbeholder oss retten til å redigere, avvise eller slette innlegg som ikke når opp kvalitetsmessig. Ønsker du veiledning før publisering er det bare å kontakte oss på en av mailadressene under:

Har du spørsmål kan du kontakte oss på e-post:

 

Torbjørn Mohn-Haugen:

torbjorn@erfaringssentrum.no 

Morten Brodahl 

morten@erfaringssentrum.no

 

Telefon:

90109176